EQUIP / ELQUIPO

retocEm dic Mònica Borrell i sóc Llicenciada en Economía i experta en màrqueting…però des de ben joveneta he tingut vocació per la decoració i la organització.

Lavand and Love és un projecte personal que neix després d’haver col·laborat en el disseny i la organització dels casaments d’algunes amigues.

El disseny, la decoració i la coordinació dels casaments és una tasca que porta moltes hores de preparació, un gran coneixement del sector i saber on trobar les eines necessàries per materialitzar cada idea. Des de Lavand and Love treballem per crear moments únics i irrepetibles, perquè sabem que cada parella de nuvis no és igual i perquè un dia tan especial esdevingui inoblidable.

No tenim cap estàndard en el que anem col·locant les diferents eleccions dels nuvis, sinó que a través de la seva història d’amor i dels seus gustos creem esdeveniments a la mida de cada parella i adaptant-nos a les seves necessitats.

El més important d’un casament és que aquell dia sigui el vostre dia i que reflecteixi la vostra manera de ser i de fer.

Des de Lavand and Love treballem perquè tan vosaltres com els vostres invitats gaudiu al màxim d’aquest dia sentint-vos a gust, per això, la nostra prioritat és que sigueu feliços i no us hàgiu de preocupar de res en un dia tan important…excepte de passar-ho bé.

Si ens voleu conèixer i veure com treballem, us convidem a posar-vos en contacte amb nosaltres sense cap mena de compromís.

 

Me llamo Mònica Borrell y soy Licenciada en Economía y experta en marketing … pero desde muy jovencita he tenido vocación para la decoración y la organización.

Lavand and Love es un proyecto personal que nace después de haber colaborado en el diseño y la organización de las bodas de algunas amigas.

El diseño, la decoración y la coordinación de las bodas es una tarea que lleva muchas horas de preparación, un gran conocimiento del sector y saber dónde encontrar las herramientas necesarias para materializar cada idea. Desde Lavand and Love trabajamos para crear momentos únicos e irrepetibles, porque sabemos que cada pareja de novios no es igual y porque aquel día tan especial sea inolvidable.

No tenemos ningún estándar en el que vamos colocando las diferentes elecciones de los novios, sino que a través de su historia de amor y de sus gustos creamos eventos a medida de cada pareja y adaptándonos a sus necesidades.

Lo más importante de una boda es que ese día sea vuestro día y que refleje vuestra forma de ser y de hacer.

Desde Lavand and Love trabajamos para que vosotros y vuestros invitados disfrutéis al máximo de este día, por ello, nuestra prioridad es que seáis felices y no tengáis ninguna preocupación en un día tan importante…excepto de pasarlo bien.

Si deseáis conocernos y ver como trabajamos, os invitamos a poneros en contacto con nosotros sin ningún tipo de compromiso.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s