THALGO: COSMÈTICA MARINA / THALGO. COSMÉTICA MARINA

Com molts ja sabeu, divendres va ser el meu aniversari…i no va ser un aniversari qualsevol…ja que va ser el meu 30 aniversari. Es diu que a partir d’aquesta edat les dones comencem a cuidar-nos i a mirar les cremes i els tractaments facials amb uns altres ulls, tot i que els experts recomanen que aquesta cura es tingui des de sempre i no de cop i volta quan passem dels vint-i-tots als trenta.

Quan una noia esdevé núvia, no importa l’edat que tingui…el que vol és estar radiant el dia del seu casament i per això ens deixem aconsellar per els experts en la matèria.

Dijous passat, quan encara formava part del club dels vint-i-tots vaig tenir el plaer de posar-me en mans de l’Olga, una gran professional i propietària del centre Olga Estètica que em va regalar una tarda de relax amb un tractament facial Source Marine de Thalgo. L’experiència és 100% recomanable!!!

Como muchos ya sabéis, el viernes fue mi cumpleaños…y no fue un cumpleaños cualquiera…ya que fue mi 30 cumpleaños. Se dice que a partir de esta edad las mujeres empezamos a cuidarnos y a mirar las cremas y los tratamientos faciales con otros ojos, aunque los expertos recomiendan que este cuidado se tenga desde siempre y no de repente cuando pasamos los “veintitodos” los treinta.

Cuando una chica se convierte novia, no importa la edad que tenga…lo que quiere es estar radiante el día de su boda y por eso nos dejamos aconsejar por los expertos en la materia.

El jueves pasado, cuando aún formaba parte del club de los “veintitodos” tuve el placer de ponerme en manos de Olga, una gran profesional y propietaria del centro Olga Estética que me regaló una tarde de relax con un tratamiento facial Source Marine de Thalgo. La experiencia es 100% recomendable!!!

unnamed (1)

L’Olga és una noia jove, però molt experimentada i formada en el món dels tractaments facials i també amb la resta de tractaments que s’ofereix a Olga Estètica. Al seu centre trobareu un ampli ventall de tractaments facials, corporals, massatges, estètica decorativa, packs per núvia i per nuvi entre molts altres serveis.

La casa Thalgo, que és amb la que treballar l’Olga, ofereix des de fa 48 anys una cosmètica marina amb més de 50 principis actius marins molt eficaços i gens agressius ideals per a qualsevol tipus de pell.

El tàndem Thalgo i Olga ofereixen un assessorament personalitzat i tractaments específics per preparar la pell per el dia “B” per tal de poder lluir amb tot el màxim esplendor…i evidentment, per les que ja no som núvies, te un munt de tractaments per gaudir d’un tracte excel·lent i una estona de relax que de tan en tan totes ens mereixem.

Dijous passat també vaig poder provar el tractament Eye Concept de T’halgo, que és un tractament d’ulls d’última generació anti-bosses, anti-ulleres i anti-arrugues.

Olga es una chica joven, pero muy experimentada y formada en el mundo de los tratamientos faciales y también con el resto de tratamientos que se ofrecen en Olga Estética. En su centro se encuentra un amplio abanico de tratamientos faciales, corporales, masajes, estética decorativa, packs para novia y para novio entre otros muchos servicios.

La casa Thalgo, que es con la que trabajar Olga, ofrece desde hace 48 años una cosmética marina con más de 50 principios activos marinos muy eficaces y nada agresivos ideales para todo tipo de pieles.

El tándem Thalgo y Olga ofrecen un asesoramiento personalizado y tratamientos específicos para preparar la piel para el día “B” para poder lucir con el máximo esplendor…y evidentemente, para las que ya no somos novias, tiene un montón de tratamientos para disfrutar de un trato excelente y un rato de relax que de vez en cuando todas nos merecemos.

El jueves pasado también pude probar el tratamiento Eye Concept de T’halgo, que es un tratamiento de ojos de última generación anti-bolsas, anti-ojeras y anti-arrugas.

unnamed

 

A qui no li agrada que la mimin, la cuidin i gaudir d’una estona de relax???

¿¿¿A quien no le gusta que la mimen, la cuiden y disfrutar de un rato de relax???

unnamed (2)

cropped-peu-de-post.png

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s