INSPIRACIÓ PER EL CANDY BAR / INSPIRACIÓN PARA EL CANDY BAR

Comencem setmana i ho fem d’una manera molt dolça…suposo que quan diem Candy Bar la gran majoria de vosaltres ja sabeu de què estem parlant, no??? Poder, si li diem taula de dolços ja no hi ha dubte per ningú.

El Candy Bar és una tendència que ha anat agafant força en els darrers anys i cada temporada s’ha hagut d’innovar i treballar molt per tal d’aconseguir que cada Candy Bar sigui únic per a cada casament.

A vegades ens pot semblar una cosa molt senzilla això de muntar un Candy Bar…la gran majoria pensarà que per posar uns pastissets, unes galetes, uns cupcakes o unes gominloes sobre una taula no te massa secret…doncs bé, malgrat sembli així, darrera de cada Candy Bar hi sol haver una història, un fil conductor i alguna relació amb tot el desenvolupament del dia B.

Cal tenir en compte que tothom, i quan diem tothom volem dir TOTS els invitats, fara un mínim d’una visita al Candy Bar…a qui se li pot resistir un dolç???

Per el muntatge d’un Candy Bar cal tenir en compte: el número d’invitats, les intoleràncies dels invitats, la distribució de l’espai perquè visualment quedi bé, el color i la textura dels dolços, la decoració del Candy Bar perquè quedi integrat amb la resta de decoració i la seva ubicació.

Tot i que podem pensar que tots els Candy Bar són iguals…aquí us deixem una mica d’inspiració que esperem que us ajudi a imaginar el vostre Candy Bar igual que a nosaltres ens serveix per inspirar-nos en el disseny dels Candy Bar dels nuvis Lavand & Love d’aquest 2015.

Empezamos semana y lo hacemos de manera muy dulce…supongo que cuando decimos Candy Bar la gran mayoría de vosotros ya sabéis de qué estamos hablando, no??? Quizás, si decimos mesa de dulces ya no hay duda para nadie.

El Candy Bar es una tendencia que ha ido tomando fuerza en los últimos años y cada temporada se ha tenido que innovar y trabajar mucho para conseguir que cada Candy Bar sea único para cada boda.

A veces nos puede parecer algo muy sencillo montar un Candy Bar…la gran mayoría pensaréis que para poner unos pastelitos, unas galletas, unos cupcakes o unas chuches sobre una mesa no tiene demasiado secreto…pues bien, a pesar de que parezca así, detrás de cada Candy Bar suele haber una historia, un hilo conductor y alguna relación con todo el desarrollo del día B.

Hay que tener en cuenta que todo el mundo, y cuando se dice todo el mundo queremos decir TODOS los invitados, hará un mínimo de una visita al Candy Bar…¿¿¿a quien se le puede resistir un dulce???

Para el montaje de un Candy Bar de debe tener en cuenta: el número de invitados, las intolerancias de los invitados, la distribución del espacio para que visualmente quede bien, el color y la textura de los dulces, la decoración del Candy Bar para que quede integrado con el resto de la decoración y su ubicación.

Aunque podemos pensar que todos los Candy Bar son iguales…aquí os dejamos un poco de inspiración que esperamos que os ayude a imaginar vuestro Candy Bar igual que a nosotros nos sirve para inspirarnos en el diseño de los Candy Bar los novios Lavand & Love de este 2.015.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 cropped-peu-de-post.png

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s