MAS SAIS IDEAL PER UN CASAMENT ÍNTIM / MAS SAIS IDEAL PARA UNA BODA ÍNTIMA

Durant aquestes vacances de Nadal hem estat visitant espais per oferir a les parelles Lavand & Love de 2015 que encara no han trobat el lloc ideal per celebrar el seu casament…i justament avui, us volem parlat d’un d’aquests espais: El Mas Sais.

El Mas Sais està situat al bell mig de l’Empordà y es una masia petitoneta totalment rehabilitada i preparada per poder acollir casaments molt íntims i personals de màxim 50 persones.

Disposa d’un porxo ideal per a les celebracions que es vulguin fer a l’exterior i d’un menjador per si es desitja fer a l’interior o com a pla B en cas de mal temps. Té un ampli jardí amb piscina per a realitzar aperitius a l’aire lliure i disposa de 5 habitacions per l’allotjament dels nuvis i familiars.

Els casaments familiars amb un nombre petit de comensals requereixen espais on els nuvis i els seus invitats es sentin acollits i per aquest motiu Mas Sais és un lloc ideal per aquest tipus de celebracions.

Estem molt contents d’haver descobert aquesta mas, i és que ens ha robat el cor perquè és ideal per a casaments molt familiars.

Durante estas vacaciones de Navidad hemos estado visitando espacios para ofrecer a las parejas Lavand & Love de 2015 que aún no han encontrado el lugar ideal para celebrar su boda…y  justamente hoy, queremos hablado de uno de estos espacios: El Mas Sais.

El Mas Sais está situado en el corazón del Empordà y es una masía pequeñita totalmente rehabilitada y preparada para poder acoger bodas muy íntimos y personales de máximo 50 personas.

Dispone de un porche ideal para las celebraciones que se quieran hacer en el exterior y de un comedor por si se desea hacerlo en el interior o como plan B en caso de mal tiempo. Tiene un amplio jardín con piscina para realizar aperitivos al aire libre y dispone de 5 habitaciones para el alojamiento de los novios y familiares.

Las bodas familiares con un número pequeño de comensales requieren espacios donde los novios y sus invitados se sientan acogidos y por este motivo Mas Sais es un lugar ideal para este tipo de celebraciones.

Estamos muy contentos de haber descubierto esta masía, y es que nos ha robado el corazón porque es ideal para bodas muy familiares.

Masia-Rural-Mas-Sais-casa-vista-desde-la-piscina

masia-rural-mas-sais (1)

Masia-Rural-Mas-Sais_habitacio-la-rosa_04

Masia-Rural-Mas-Sais_portada_05-1500x600

safe_image

Masia-Rural-Mas-Sais_promocio-setmana-santa-2014_02

No us sembla un lloc encantador i tranquil per aquest tipus de celebracions???

¿¿¿No os parece un sitio encantador y tranquilo para este tipo de celebraciones???

  cropped-peu-de-post.png

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s