DECORACIÓ NADALENCA / DECORACIÓN NAVIDEÑA

A 15 dies de Nadal, avui us portem un post que poca cosa té a veure amb els casaments…i és que a aquesta època de l’any tots estem pensant en com decorarem la casa i la taula del dinar de Nadal, quin menú prepararem, com ens organitzarem, com assentarem els nostres invitats, etc.

A 15 días de Navidad, hoy os traemos un post que poco tiene que ver con las bodas … y es que en esta época del año todos estamos pensando en cómo decoraremos la casa y la mesa de la comida de Navidad, qué menú prepararemos, como nos organizaremos, como sentaremos nuestros invitados, etc.

Cada any quan s’acosten aquestes dates busquem les millors idees i comprem tot el que ens agrada per decorar la nostra llar, per això, us proposem que feu un petit exercici i mireu totes aquelles coses que teniu a casa i que amb uns petits retocs poden convertir-se en decoració nadalenca…de ben segur que tots teniu gerros, boles de l’arbre passades de moda, pots, cintes i de més cosetes…doncs amb el post d’avui us volem ajudar a deixar anar la imaginació i reciclar totes aquestes coses que s’acumulen al llarg dels anys.

Cada año cuando se acercan estas fechas buscamos las mejores ideas y compramos todo lo que nos gusta para decorar nuestro hogar, por ello, os proponemos que hagáis un pequeño ejercicio y veáis todas aquellas cosas que tenéis en casa y que con unos pequeños retoques pueden convertirse en decoración navideña…seguro que todos tenéis jarrones, bolas del árbol pasadas de moda, botes, cintas y de más cositas…pues con el post de hoy os queremos ayudar a dar rienda suelta a la imaginación y reciclar todas esas cosas que se acumulan a lo largo de los años.

A part de la decoració de la casa, també us deixem inspiració per la decoració de les vostres taules nadalenques que de ben segur sorprendran els vostres invitats.

Aparte de la decoración de la casa, también os dejamos inspiración para la decoración de vuestras mesas navideñas que seguro van a sorprender vuestros invitados.

En aquest post hem intentat donar-vos idees per tal de reutilitzar coses que tots tenim a casa i també ajudar-vos amb la decoració de la taula del dinar de Nadal amb detalls fàcils de fer i que no representen una gran despesa. Com heu pogut veure no hem parlat dels arbres de Nadal…ja que els podeu trobar en el post de l’any passat que esperem que també us serveixi d’inspiració.

En este post hemos intentado daros ideas para reutilizar cosas que todos tenemos en casa y también ayudaros con la decoración de la mesa de la comida de Navidad con detalles fáciles de hacer y que no representan un gran gasto. Cómo havéis visto no hemos hablado de los arboles de Navidad…ya que los podéis encontrar en el post del año pasado que esperamos que también os sirva de inspiración.

Nosaltres ja ens hem inspirat per la nostra decoració nadalenca, i vosaltres???

Nosotros ya nos hemos inspirado para nuestra decoración navideña, y vosotros???

cropped-peu-de-post.png

3 pensaments sobre “DECORACIÓ NADALENCA / DECORACIÓN NAVIDEÑA

  1. MamiNadia27 diu:

    Em sembla que per a aquest any ja no… Però per l’any vinent… Les boles serán de paper de diari!! 😁😁😅😂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s