HONEYMOON IS COMING!!!

Després de molts mesos preparant la nostra lluna de mel, finalment ha arribat el dia de fer les maletes!!!

Demà a la tarda agafarem el vol que ens portarà al nostre primer destí: Sri Lanka.

Sri Lanka està situat al sud-est de la Índia i abans de 1972 era coneguda com Ceilan i la seva capital és Colombo. La seva proximitat a la Índia i també la seva forma l’han portat a prendre el nom de “La Llàgrima de l’Índia”.

Sri Lanka és un vincle naval estratègic entre l’Àsia occidental i el sud-est asiàtic gràcies a que està ubicada en el camí de les principals rutes marítimes i també ha estat centre de la religió i la cultura budista des de l’antiguitat.

Avui en dia és un país multi-religiós i multi-ètinic, en el qual gairebé un terç de la població és seguidora de religions diferents al budisme, especialment l’hinduisme, el cristianisme i l’islam.

Famosa per la producció i exportació de te, coco i fusta tropical, Sri Lanka compta amb una progressiva i moderna economia industrial i el més alt ingrés per càpita de l’Àsia meridional. La bellesa natural dels boscos tropicals, les platges i el paisatge, així com el seu ric patrimoni cultural, fan d’Sri Lanka un país fascinant i ple de contrastos.

sri-lank

Després de visitar Sri Lanka de dalt a baix, agafarem un avió cap al nostre segon destí: Les Maldives.

La República de Maldives està situada al sud-oest de l’Índia i està format per un grup d’atols. La capital és una illa que es diu Male i l’aeroport internacional està situat a l’illa veïna que es diu Hulule.

És un país insular situat a l’oceà Índic format per 19 atols en total, però també hi ha altres illots, esculls i bans d’arena, en total unes 2.000 illes de les quals 203 estan habitades.

Les Maldives és un dels països asiàtics més petits, tan pel que fa en termes de població com en termes d’extensió. També posseeix la característica de ser el país més baix del món amb una mitjana d’1,5 mestres sobre el nivell del mar i també és el país que presenta l’altura màxima menys elevada del món (2,3 metres sobre el nivell del mar).

atolones-maldivas

Un cop haguem passat uns dies de relax en una d’aquestes idíl·liques illes, agafarem el vol de tornada a casa.

Així és que el blog se’n va de vacances fins l’octubre!!!

cropped-peu-de-post.png

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s