PER QUÈ UNA WEDDING PLANNER O ORGANITZADORA DE BODES???

Avui en dia els casaments són molt originals, personals i únics, ja que els nuvis fan realitat tot allò que han imaginat per el seu gran dia, però aquest gir de 360º ha sigut fruit de la combinació de la imaginació dels nuvis i l’entrada en escena de les wedding planners.

La figura de les wedding planners va néixer a Estat Units a causa del poc temps que tenien les parelles, i principalment les núvies, per planificar el seu casament. Actualment, aquesta figura és indispensable per a qualsevol casament que es celebri als Estat Units, i a les nostres terres aquesta figura s’ha començat a conèixer en els darrers anys, però què és una wedding planner?

Una wedding planner és una organitzadora o organitzador professional que coneix molt bé el món dels casaments i sap utilitzar els recursos dels quals disposa per dissenyar i coordinar un enllaç totalment personalitzat i al gust de cada parella de nuvis ajustant-se al pressupost, i estalviant temps, diners i possibles maldecaps.

Les organitzadors o els organitzadors de casaments podem fer el disseny, decoració i coordinació de tot el casament o bé col·laborar amb el que els nuvis desitgin, però el que sí està clar és que una wedding planner us garanteix el control de tots els preparatius, us acotarà el ventall de proveïdors en funció del que vosaltres desitgeu per tal de que no tingueu de perdre el temps anant cap aquí i cap allà, us informarà de les últimes tendències i novetats dels sector, us estalviarà temps en els preparatius i sobretot us ajudarà a gaudir del vostre dia amb més tranquil·litat i sense preocupacions perquè estarà allà per controlar-ho tot.

A Lavand and Love ens agrada crear casaments únics i personalitzats, per això cada parella és un projecte en el que dediquem i dipositem tots els nostres coneixements i experiència per tal de que el dia del vostre casament sigui un record per tota la vida.

jlo

cropped-peu-de-post.png

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s