MÒNICA + RAMON: LA PRE-BODA

La pre-boda ha anat agafant força en els darrers anys ja sigui perquè es vol incorporar alguna imatge de la parella a les invitacions o en algun altre detall del casament o bé perquè simplement en els nuvis els hi ve de gust.

Normalment són fotos en espais especials pels nuvis o que simplement són bells per si sols: un camp de gira-sols florits, un turó amb vistes al poble o la ciutat dels nuvis, un camp de blat a punt de segar, una platja idíl·lica, un hotel sofisticat o una ciutat especial pels nuvis són alguns dels exemples on us podeu fer el vostre pre-boda. No es necessita anar vestit de cap manera especial, amb roba casual és suficient…però això també depèn del gust de cada parella i de la idea que portin.

La posada en escena sol ser senzilla i fàcil, ja que amb els nuvis i el fotògraf a l’espai elegit és suficient, tot i que a vegades, si els nuvis ho desitgen, es pot requerir una mica de decoració com ara unes inicials de fusta dels nuvis, una simulació d’un picnic, una bicicleta antiga o unes flors…però com sempre, això va a gust de cada parella.

Per la nostra pre-boda varem aprofitar el bon temps que va fer a principis de novembre per fer-la. Les fotos ens les va fer un amic nostre, en Sergi, i el lloc elegit va ser Calella de Palafrugell.

Nosaltres som de Torroella, però per coses de la vida fa 8 anys que vivim a Palafrugell, i com que ens agrada molt el mar, varem decidir fer la pre-boda a Calella.

Primer hi varem dedicar una tarda, però de seguida ens varem quedar sense llum…i com que el fotògraf no es va quedar prou convençut (per nosaltres era suficient perquè les fotos que ens havia fet eren molt bones) hi varem tornar al matí següent…i encara que no ho sembli, era un matí de novembre!!!

No varem usar cap tipus de decoració ja que a nosaltres ens agradava l’espai tal com era. A continuació us deixo un recull de la nostra pre-boda:

DSC_8344_SergiGómez

DSC_8349_SergiGómez

DSC_8402_SergiGómez

DSC_8426_SergiGómez

DSC_8437

DSC_8519_SergiGómez

cropped-peu-de-post.png

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s