LA IMPORTÀNCIA D’UN BON PLA “B”

Molts mesos abans s’elegeix quin serà el dia del casament, a partir d’aquí és moment de decidir el lloc, el restaurant o el catering, les invitacions, la decoració, etc. Tot aquest seguit de decisions seran preses unes en funció de les altres i s’anirà lligant tot perquè el dia del casament sigui tal i com els nuvis han somiat durant tants mesos.

???????????????????????????????

De totes aquestes decisions i eleccions que es fan, la única que no dependrà dels nuvis serà el temps, per això, és molt important tenir un pla “B” el qual faci que totes les coses que s’han estat pensant,dissenyant i preparant durant mesos llueixin igual de bé, ja que d’aquesta manera la il·lusió dels nuvis, els familiars i els amics, farà que la pluja sigui una anècdota més per explicar.

És aconsellable treballar amb el pla principal i el pla “B” paral·lelament, d’aquesta manera, a mesura que passen els mesos tan un com l’altre ens l’anem fent nostra i en cas d’haver de passar al pla “B” a última hora no hi haurà els nevis de pensar “I ara com ho fem?”.

Tenir en ment la idea del pla “B” no és tenir un caràcter negatiu, sinó ser previsor i val la pena que us hi pareu a pensar, ja que les sorpreses desagradables d’última hora no agraden a ningú i haver-se de fer la idea que allò que s’ha estat preparant durant tants mesos no es podrà fer no és fàcil d’assumir, així és que, malgrat aquesta part no agradi a ningú, sempre s’ha de ser conscient de que el temps serà la única cosa que no es podrà elegir i haver-ho previst, ajudarà a que la pluja, el vent o el fred no eclipsin la felicitat del moment.

cropped-peu-de-post.png

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s